Skip to content

Despre noi

TUNIC PROD SRL – companie romaneasca cu capital privat,  infiintata in anul 1993, are ca profil de  activitate  importul si distributia de reactivi, consumabile, aparatura si mobilier  pentru laboratoare medicale, precum si servicii de instalare, instruire, mentenanta si service pentru aparatura medicala.

In prezent, putem spune ca ne-am atins si chiar depasit telurile cu care am pornit la drum, am dezvoltat si crescut compania constant si eficient.

Astazi,  dispunem de o infrastructura proprie moderna cu birouri si spatii de depozitare generoase, o flota auto diversificata, personal instruit si calificat pentru  tipul nostru de activitate.

Sediu Tunic tuned gard gri

Am investit in modernizare si in logistica dar permanent am investit si in oameni, reusind de-a lungul anilor sa transformam un grup de oameni  intr-o echipa stabila si valoroasa. 

Portofoliul TUNIC include o gama variata si larga  de produse  ce asigura necesarul  din domeniul anatomiei patologice, biologiei moleculare, laboratorului clinic, morga-prosectura si unitati transfuzii sangvine, atat pentru clientii  privati cat si de stat, acoperind intr-o proportie majoritara cerintele pietei din Romania.

Distribuim in regim exclusiv pe teritoriul Romaniei produse ale unor firme de prestigiu din lume, asigurand astfel respectarea  tuturor standardelor de calitate, cautand in permanenta sa  dezvoltam gama de produse existenta astfel incat sa putem acoperi din ce in ce mai mult si mai bine cerintele clientilor nostri.

Homepage poza 2 Tunic 30 ani

Am infiintat si dezvoltat propria noastra unitate de service pentru aparatura medicala, asigurand in timp real si la standarde inalte de calitate acest tip de serviciu catre clienti.

Compania are implementat un sistem de management integrat conform cu specificatiile standardelor SR EN ISO 9001:2015, SR EN ISO 14001:2015, SR EN ISO 45001:2018, SR EN ISO 13485:2016, sistem ce permite derularea intregii activitati intr-un mod unitar, al carui scop final este satisfacerea la cel mai inalt nivel a cerintelor partenerilor nostri.

Participam in mod constant la diverse manifestari stiintifice, congrese, targuri si simpozioane , iar teambuildingurile organizate periodic, sarbatorile care ne aduc impreuna, consolideaza echipa Tunic si spiritul in care ne desfasuram activitatea.

Homepage poza 3

Sesiunile periodice de informare si instruire  a personalului  precum si a clientilor- parteneri,  reprezinta o garantie in plus a promptitudinii serviciilor oferite, deviza noastra fiind:

“IMPREUNA PENTRU PERFORMANTA!”

Astazi, in secolul realizarilor spectaculoase ale stiintei, din respect pentru cei care prin munca lor  de-a lungul timpului au adus contributii majore in domeniul medicinei, al sanatatii, ne revine si noua datoria sa contribuim la dezvoltarea actului medical romanesc si sa nu ne oprim aici, motiv pentru care…parteneriatul nostru continua!