Skip to content

2 Comments

  1. Pinzariu Doina Florica
    15 februarie 2021 @ 11:30

    Bună ziua!
    Numele meu este Doina Florica Pînzariu, am de 53 ani și sunt diagnosticată (din 2018) cu carcinom mamar triplu negativ, BRCA pozitiv (risc de 50% recidivă pe sân și ovare). În perioada iunie 2018-noiembrie 2018 am făcut chimioterapie, în decembrie 2018 mastectomie sânul bolnav, în martie-aprilie 2019 radioterapie, în mai 2019 mastectomie celălalt sân (profilactic), în iunie 2019 histerectomie (profilactic).
    La CT de control din septembrie 2020 s-au depistat metastaze pe plămâni, confirmați maligni prin investigație PET-CT în octombrie 2020. Din noiembrie 2020 am început alt ciclu de chimioterapie cu capecitabină (fără a face și alte investigații.
    Întrebarea mea este dacă pot face o analiză – BIOPSIE LICHIDĂ, cum trebuie să procedez, care este tariful și când aș putea face această analiză.
    Vă mulțumesc și aștept un răspuns din partea dvs.
    Toate cele bune!

    Reply

    • Ioana Marinescu
      17 februarie 2021 @ 13:26

      Buna ziua Dna Pinzariu!

      Va multumim pentru mesaj si pentru interesul si increderea manifestata fata de tehnologia Idylla.
      Desi, in cazul anumitor patologii oncologice, biopsia lichida este o unealta pretioasa atat pentru diagnostic, cat si pentru stabilirea conduitei terapeutice, pentru carcinomul mamar nu dispunem inca de solutie compatibila cu aparatul Idylla. Intrucat este vorba de o tumora primara carcinom mamar, metastazele au aceeasi arhitectura si trebuie investigati biomarkerii relevanti in terapia carcinomului mamar.
      Cu parere de rau, in acest moment nu va putem ajuta, intrucat nu este disponibila aceasta investigatie.
      Va dorim multa sanatate si va dorim sa depasiti cu bine acest moment greu din viata Dvs.

      Cu deosebit respect,
      Ioana Marinescu
      Specialist de produs

      Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.