Bine aţi venit la TUNIC Medical

POLITICA DE CONFIDENTIALITATE

Tunic Prod SRL face tot posibilul pentru a proteja datele cu caracter personal ale partenerilor săi. Având în vedere introducerea Regulamentului General privind Protecția Datelor (GDPR) începând cu 25 mai 2018, vă asigurăm că Tunic Prod SRL va respecta cu strictețe toate regulile nou introduse iar datele dumneavoastră personale sunt în siguranță. În acest scop, Tunic Prod SRL a redactat o politică de confidențialitate pentru procesarea datelor cu caracter personal pe care o puteți consulta oricând doriți.

Ce înseamnă date cu caracter personal

                Atunci când contactați Tunic Prod SRL, are loc un schimb de informații. Printre acestea, se pot afla și date cu caracter personal cum ar fi: nume, prenume, numere de telefon, adrese de e-mail, detalii de transport - adrese de colectare sau livrare.

                Tunic Prod SRL dorește să proceseze în continuare datele personale pentru a vă transmite informații legate de oferte de preț, stadiul unei comenzi, facturare sau orice alte informații necesare bunului mers al parteneriatului dintre companiile noastre.

                Pentru aceasta avem nevoie de acordul dumneavoastră clar, în scris, pentru a putea folosi în continuare datele amintite mai sus.

                În acest sens, vă rugăm să ne trimiteți opțiunea dumneavoastră completând formularul de mai jos.

 

  Prin prezenta, confirm că SUNT de acord ca Tunic Prod SRL să folosească datele mele personale (nume, prenume, număr de telefon, adresă de e-mail, detalii de transport - adrese de colectare sau livrare) pentru a îndeplini parteneriatul încheiat între companiile noastre.

 

  Prin prezenta, confirm că NU SUNT de acord ca Tunic Prod SRL să folosească datele mele personale (nume, prenume, număr de telefon, adresă de e-mail, detalii de transport - adrese de colectare sau livrare) pentru a îndeplini parteneriatul încheiat între companiile noastre.

 

 

_________________________________                   ________________________________

Nume, prenume reprezentant legal                 Semnătura si stampila

 

_________________________________                   ________________________________

Denumirea companiei                                        Data

 

 

Vă mulțumin,

Tunic Prod SRL

 

Logare Cont