Cine suntem

Tunic Prod SRL este o companie romaneasca, cu capital privat , infiintata in anul 1993, cu profil de activitate in domeniul importului si distributiei de reactivi, consumabile si aparatura pentru laboratoare medicale si cu alt specific.

La mai bine de 20 ani de la infiintare, putem spune ca ne-am atins si chiar depasit telurile cu care am pornit la drum, am dezvoltat si crescut compania constant si eficient.
Beneficiind de o infrastructura proprie moderna cu birouri si spatii de depozitare generoase, proiectate anume pentru a respecta conditiile de functionare impuse de specificul activitatii noastre, de un parc auto  important, inclusiv pentru transporturi de produse periculoase care se realizeaza cu personal instruit si calificat pentru aceasta activitate, am creat premizele  pentru dezvoltarea armonioasa in consens cu
noile proiecte propuse.  

Compania are implementat un sistem de management integrat conform cu specificatiile standardelor SR EN ISO 9001:2008, SR EN ISO 14001:2005, SR OHSAS 18001:2008, SR EN ISO 13485:2008, sistem ce permite derularea intregii activitati intr-un mod unitar, al carui scop final este satisfacerea la cel mai inalt nivel a cerintelor clientilor nostri.

Cu ajutorul echipei noastre, in continua evolutie, am dezvoltat segmentul de clienti de stat si privati ajungand sa acoperim intr-o proportie majoritara cerintele pietei in domeniul nostru (spitale publice si private, clinici si laboratoare de analize medicale de stat sau particulare, institutii de invatamant, regii de utilitati, laboratoare de analize fizico-chimice, unitati militare, muzee, etc).

Distribuim in regim exclusiv pe teritoriul Romaniei produse ale unor firme de prestigiu din Uniunea Europeana  si SUA, asigurand astfel respectarea standardelor de calitate cu care ne-am obisnuit clientii, cautand in permanenta sa  dezvoltam gama de produse existenta astfel incat sa putem acoperi din ce in ce mai mult si mai bine cerintele clientilor nostri.

Portofoliul nostru include o gama variata si larga  de produse – reactivi chimici, reactivi pentru analize medicale, substante chimice, consumabile de laborator (plastic, sticla, ), diverse consumabile medicale, mica aparatura de laborator si aparatura specifica domeniului medical in care activam.

Am infiintat si dezvoltat propria noastra unitate de service pentru aparatura medicala asigurand astfel in timp real si la standarde inalte de calitate acest tip de serviciu catre clienti.

Organizam periodic  sesiuni de instruire-informare a personalului Tunic dar si a clientilor- parteneri .

Suntem prezenti la expozitii nationale si internationale in domeniul nostru, congrese, simpozioane si alte manifestari stiintifice,

iar drumul nostru nu se opreste aici!


TUNIC - UN PARTENERIAT CARE CONTINUA !
www.tunic.ro